Specially Customised For Singapore Surf Anglerz
Your One Stop Local & International Fishing Fix Search Engine!
Tuesday, March 22, 2011

Team: SSA, SHORE BROTHERS, EASTCOREZ SURFANGLERZ
Date: 19 feb 2011
Cast: Jaliboy, Jagatheesh, Sabri, Wak Ali, Mamat, Fazli, Hadi(SHORE BROTHERS) Khidir Ortiz n Paul Keling(EASTCOREZ SURFANGLERZ)
Venue: Beach rd
Tide: 0.4 - 2.8
Weapon: Rod Gula2 Sahaja
Fish: International Fish

Tebal pipi
Unga tanda
Duri
Glamour

Well, humble catches from the mention aboves, Shore Brothers hauled up 25 pieces of Glamour, Jag n myself hauled up duri, tebal pipi n ACK. The rest as per normal. Yg penting semua enjoy.
Quote of the day: Aku datang, aku relax, dorg dah set up, isi umpan sehendak hati, aku tetap buka nasi lemak changi, dah kenyak baru aku set up, buat rig relax2, tengok member yg lain dah naik ikan baik2, baru aku isi umpan kaw kaw giler. Baru aku cast. Pendulum? Tak main aku, Aku tahu sidecast atau OTG. Da cast lebih 100m. Mata dah stone, Aku tidur pun baik. Khidir 2359... Tidur Pun cantik.. Zzzzzzzzz.....zzzzzrreeeeetttt!!!



Gone Fishing...
1:28 AM